• Stegge, Cecile aan de en Leo van Bergen (2013). De nieuwe conventie van Genève en verpleger Evert Meuleman uit Zwolle. In: Stegge, Cecile aan de en Cornelis van Tilburg (red). (2013). Helpen en niet schaden. Uit de geschiedenis van verpleegkunde en medische zorg (pp. 31-47). Antwerpen/Apeldoorn: Garant.
  • Stegge, Cecile aan de (2013). Zuster Heleen Melk. Docente ziekenverpleging te Den Haag tussen 1923 en 1935. In: Stegge, Cecile aan de en Cornelis van Tilburg (red). (2013). Helpen en niet schaden. Uit de geschiedenis van verpleegkunde en medische zorg (pp. 75-98). Antwerpen/Apeldoorn: Garant.
  • Stegge, Cecile aan de (2013). Historisch onderzoek. In Nieswiadomy R.M., ter Maten-Speksnijder A.J. en J. Hoogerduijn (2013). Verpleegkundige onderzoeksmethoden, zesde editie. Amsterdam: Pearson, 169-175.

fotoos

Brochure Vergeten Slachtoffers

Het lot van niet-Joodse psychiatrische patiënten in Nederland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: ‘Zij stierven als sneeuw voor de zon’

Brochure als PDF794.9 KB

Gebuik van de artikelen

De artikelen uit Maandblad Geestelijke Volksgezondheid zijn afs PDF beschikbaar dankzij vriendelijke toestemming van uitgeverij Boom.

De artikelen uit Tijdschrift voor verpleegkundigen zijn met toestemming van de redactie overgenomen uit TvZ Tijdschrift voor verpleegkundigen.

De artikelen mogen niet worden gereproduceerd en zijn enkel voor eigen gebruik.

 

lijn

website door TastyMouse  ¦ login