• Stegge, G.J.C. aan de (2003). Verpleegkundige in de psychiatrie van toen: Christina de Blaazer en De jongste generatie verpleegkundigen in de psychiatrie: Ellen van der Haar. Adhesief, maart, 12-18.
  • Stegge, G.J.C. aan de (2003), Psychiatric nursing in The Netherlands 1900-1997, A problem of gender and competing concepts, Lecture on the European Conference on psychiatric nursing history, 17 september 2003, Nationaal Museum Verpleging & Verzorging, Zetten.
  • Stegge, G.J.C. aan de (2003). Lavinia Dock Award voor Nederlandse verpleegkundige. Tijdschrift voor Ziekenverpleging, 113(10), 36-39. PDF

fotoos

Brochure Vergeten Slachtoffers

Het lot van niet-Joodse psychiatrische patiënten in Nederland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: ‘Zij stierven als sneeuw voor de zon’

Brochure als PDF794.9 KB

Gebuik van de artikelen

De artikelen uit Maandblad Geestelijke Volksgezondheid zijn afs PDF beschikbaar dankzij vriendelijke toestemming van uitgeverij Boom.

De artikelen uit Tijdschrift voor verpleegkundigen zijn met toestemming van de redactie overgenomen uit TvZ Tijdschrift voor verpleegkundigen.

De artikelen mogen niet worden gereproduceerd en zijn enkel voor eigen gebruik.

 

lijn

website door TastyMouse  ¦ login